Kozmetika


Kozmetika
Kozmetika  

Az Elixír Szépségszalonban a bio életmódot kedvelő vendégeinkre is gondolunk, mivel a kozmetika egyik különleges szolgáltatása a La Clarée arckezelés, melyet  a Franciaországban  természetes hatóanyagok kombinációjából oliva levél, aloe vera, shea vaj és zöld tea kivonatból készült, vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag készítményekkel végzünk. Minden termékünk parabén, szilikon, szintetikus és illatanyagoktól mentes!  A kozmetikus ezen természetes hatóanyagok segítségével hidratálja, fiatalítja és feszesíti bőrét, melytől az kiemeltebb, fiatalabb erősebb és lágyabb lesz.

A kozmetika más különleges szolgáltatásokkal is várja vendégeit, mint például a gyémántfejes arccsiszolás és a tű nélküli mezoterápiás kezelés is.

Ezen kívül tartós smink tetoválást is kérhetnek vendégeink, amelyet profi kozmetikusunk készít sok éves tapasztalattal, gyorsan, fájdalommentesen!

Ha bizonytalan, hogy rendezvényre, esküvőre milyen sminket vagy igéző 3D szempillákat  szeretne készíttetni, kozmetikus munkatársunk készséggel áll rendelkezésre, hogy kiválassza az Önnek leginkább hatásosat. Az Elixír Szépségszalon kozmetikus csapatára a kozmetika területén minden esetben számíthat!